«Парад виродків та циркових гнід»: Зозуля відреагував на зашкварний виступ петросяна на «Блакитному вогнику»

Переглядів 566
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Парад виродків та циркових гнід»: Зозуля відреагував на зашкварний виступ петросяна на «Блакитному вогнику»
Роман Зозуля та євген петросян. Колаж: Fanday
Колишній нападник національної команди України, київського Динамо та Дніпра Роман Зозуля прокоментував уїдливе відео за участю євгена петросяна.

Екс-форвард збірної України Зозуля відреагував на виступ петросяна із новорічним привітанням. На відео гуморист із країни-терориста у своїх жартах намагався зобразити росію доброю країною, за якою майбутнє, а захід – підлим та підступним.

«Якщо ви ще не побачили це подивитись. Ці імбіцили вважають, що такий гумор – це норма. Парад нафталінових виродків та циркових гнід. Сидять, їдять, сміються... І все це під час бомбардувань України.

У час, коли гинуть діти та пенсіонери. Коли російське м'ясо гниє в нашій землі. Нічого, ми дочекаємось години, коли жартуватимуть вони лише в пеклі, після зустрічі з генералом Хаймарчуком», — написав Зозуля у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, що Роман Зозуля активно допомагає ЗСУ та українським біженцям у Європі. На початку грудня нападник підписав контракт із клубом Райо Махадаонда, який представляє третій іспанський дивізіон. До цього в Іспанії він грав за Бетіс, Альбасете та Фуенлабраду.

В Україні Роман захищав кольори київського Динамо та Дніпра. За збірну України Зозуля зіграв 33 матчі, в яких він забив чотири м'ячі.

X