Павелко хотів провести вибори президента УАФ в незвичному режимі: відома реакція Зеленського на таку пропозицію

Переглядів 2824
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Павелко хотів провести вибори президента УАФ в незвичному режимі: відома реакція Зеленського на таку пропозицію
Андрій Павелко. Фото: Google
Чинний президент УАФ Андрій Павелко пропонував провести вибори голови Української асоціації футболу в режимі онлайн, а саме через Zoom. Павелко радився з Зеленським з приводу такого варіанту.

Стало відомо, що раніше цього року Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко просив у Президента України Володимира Зеленського дозволу провести вибори голови УАФ в режимі онлайн, а саме через Zoom. Про це повідомив журналіст Костянтин Андріюк в передачі «ТаТоТаке». 

За словами журналіста, Зеленський негативно поставився до такої пропозиції.

Додамо, що повноваження Андрія Павелка на посаді президента завершилися наприкінці зими 2022 року.

Також Виконком УАФ затвердив регіони в Україні, де можна грати матчі УПЛ. Поєдинки вищого дивізіону чемпіонату України можуть проходити в Києві, Київській області, Львівській області та Закарпатській області. Матчі можуть бути проведені в інших регіонах (областях) за умови надання дозволу від відповідної обласної військової адміністрації. Дані зміни до Регламенту УПЛ набирають чинності з моменту прийняття.

Раніше Українська Прем’єр-Ліга, опитавши фахівців, які входять до експертної ради, визначила найяскравішого футболіста 10-го туру УПЛ. За підсумком голосування перемогу здобули півзахисник Динамо Віталій Буяльський, який оформив дубль у переможному матчі чемпіонату України против Кривбасу (3:1). До слова, столичний гранд наразі з 13 очками в активі іде восьмому місці в турнірній таблиці УПЛ.

X