Павелко переробив будівлю УАФ під свої потреби: журналіст розкрив несподіваний факт щодо президента асоціації

Переглядів 420
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
Павелко переробив будівлю УАФ під свої потреби: журналіст розкрив несподіваний факт щодо президента асоціації
Будинок футболу та Андрій Павелко. Колаж: УФ
Президент УАФ Андрій Павелко потрапляє до Будинку футболу відмінним від своїх попередників шляхом, збудувавши для власного користування окремий ліфт.

Після приходу Андрія Павелка на посаду президента ФФУ в 2015 році почалися кардинальні перебудови в будівлі федерації – Будинку футболу.

Попередники Павелка Григорій Суркіс та Анатолій Коньков потрапляли на своє робоче місце у Будинку футболу відкрито, на відміну від чинного керманича асоціації, про що розповів журналіст Роман Бебех:

«Момент, який я давно знав. Будинок футболу збудували за Григорія Суркіса, і президент тоді ще федерації заходив через центральний вхід. Павелку потрібен був окремий вхід і він збудував окремий ліфт, яким їздить тільки він і він заїжджає через низ». 

Бебех на YouTube-каналі Sportarena зазначив наміри даної перебудови:

«Люди які працюють в Будинку, не мають знають, хто приходить до Павелка. І це було десь у 2016 році, тобто це вже почалася велика політична гра». 

  • Суркіс був президентом ФФУ з 2000 по 2012 роки, Коньков – з 2012 по 2015 роки.
  • Судове слідство над Павелком триває ще з листопада 2022 року у справі про розкрадання коштів на побудову заводу з виготовлення штучних полів.
  • 29 листопада минулого року Павелко вніс за себе заставу у розмірі 9,8 мільйона гривень, щоб уникнути взяття під варту.
  • Починаючи з лютого цього року, функціонер був відсторонений від своєї посади на час слідства.
  • Нині майно Павелка арештоване, як і сам президент УАФ.