«Передачі Коноплянки мають вирішальне значення»: польська преса пояснила, чому вінгер став грати краще

Переглядів 5615
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Передачі Коноплянки мають вирішальне значення»: польська преса пояснила, чому вінгер став грати краще
Євген Коноплянка. Фото: Краковія
Польські ЗМІ відзначили, що український вінгер Євген Коноплянка став демонструвати кращий футбол після його останніх вдалих виступів у складі Красковії.

В останньому матчі за Краковію проти Ягеллонії Коноплянка відзначився дебютною результативною передачею з польську команду. 

Місцеві ЗМІ вірять, що українець продовжить грати ще краще і надалі. 

«Його передачі мають вирішальне значення. Минулого матчу він блискуче доставив м'яч Матею Родіну, який забив гол. Шанувальники чекають ще кращої гри від Євгена Коноплянки. Може, після зими він продовжить також?»

Журналісти вважають, що Коноплянка став краще грати, бо отримує більше практики на полі через проблеми його конкурентів. 

«Упродовж кількох матчів ми спостерігаємо явний приріст форми у Євгена Коноплянки. Це збіглося з травмою Мисори та тимчасовим вилученням зі складу Ракоци. Тож українець став основним атакуючим півзахисником», – пише видання Dziennik Polski.

Зазначимо, що у поточному чемпіонаті Польщі Євген Коноплянка провів десять матчів, де забив один гол та віддав одну гольову передачу. Кракові зараз йде на шостому місці в турнірній таблиці.