«Передвиборча кампанія»: іронічна реакція українського тренера на зміну риторики гендиректора Шахтаря Палкіна

Переглядів 1240
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Передвиборча кампанія»: іронічна реакція українського тренера на зміну риторики гендиректора Шахтаря Палкіна
Сергій Палкін. Фото: ФК Шахтар
Колишній тренер львівських Карпат та харківського Металіста Олександр Севідов вказав на непослідовність генерального директор донецького Шахтаря Сергія Палкіна.

Нещодавно стало відомо, що генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін висунув свою кандидатуру на посаду члена правління European Club Association (ECA).

Пізніше функціонер гірників зробив заяву, що в українському футболі зараз катастрофа, хоча раніше мав іншу думку.

Відомий український тренер Олександр Севідов звернув увагу на непослідовність гендиректора Шахтаря.

«Палкін ще пів року тому говорив, що тут один з найкращих чемпіонатів за весь час, а зараз каже, що в нас біда та катастрофа. Розповідає, що у нас лише чотири клуби можуть виживати за рахунок європейської арени... Хто? Хто може претендувати на чемпіонство в Україні крім Шахтаря?

Я розумію, що передвиборча кампанія і це правильно. Ми вже звикли в Україні до цього».

Також Севідов вважає, що в нинішніх реаліях не потрібно нарікати на відтік легіонерів з чемпіонату України.

«Зараз розповідають, що ми ж без легіонерів граємо. Хлопці, ви останні років 15 всім тім'я прогризли заявами, що вони не дають розвиватися своїм футболістам, засилля легіонерів. Треба бути послідовним, або визнати помилки», – сказав Севідов на ютуб-каналі «Фінти та підкати»..

  • Палкін почав працювати у системі Шахтаря двадцять років тому – у 2003 році. Спочатку Палкін був фінансовим директором, але вже у 2004 обійняв посаду генерального директора клубу.
  • Вибори до Асоціації європейських клубів відбудуться 7 вересня 2023 року. Каденція в Раді правління – з 2023 до 2027 року.
  • Севідов очолював львівські Карпати (2013-2014), харківський Металіст (2015-2016), ужгородську Говерлу (2011-2013), Маріуполь (2016-2017) та низку інших клубів.
  • Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.