«Перехід до Страсбурга – великий прогрес у моїй кар’єрі»: що сказав Соболь після переїзду до Франції

Переглядів 951
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«Перехід до Страсбурга – великий прогрес у моїй кар’єрі»: що сказав Соболь після переїзду до Франції
Едуард Соболь (в центрі). Фото: ФК Страсбург
Захисник збірної України Едуард Соболь дав перший коментар в якості гравця Страсбурга. Гравець після трьох чемпіонських сезонів в Брюгге перебрався до Франції.

Соболь після підписання контракту зі Страсбургом пояснив, чому вирішив приєднатися до команди, яка балансує на межі зони вильоту, оскільки через скорочення кількості команд у Лізі 1 чотири клуби за підсумками сезону залишать елітний дивізіон.

«Це великий прогрес у моїй кар’єрі футболіста і в моєму житті як людини. Я перейшов у серйозний клуб та історичне місто.

Я сповнений рішучості викластися за свою команду. Я не можу дочекатися, щоб зіграти свій перший матч за Страсбур та відкрити для себе атмосферу Стад де ла Мено», – розповів Соболь.

Соболь виступав за Брюгге з 2019 по 2023 рік. Перші два сезони Едуард відіграв в оренді, а у 2021 році клуб викупив контракт футболіста в Шахтаря.

Едуард провів 124 матчі у футболці Брюгге, забив чотири м'ячі та зробив 14 асистів. Українець тричі поспіль ставав чемпіоном Бельгії та дворазовим володарем Суперкубка. Transfermarkt оцінює українського захисника у три мільйони євро.

Страсбург посідає 16 місце у турнірній таблиці Ліги 1, набравши 15 очок у 19 матчах. Потенційний дебют українця може трапитися 29 січня в грі проти Тулузи.