«Переломний момент — вилучення гравця Галатасараю»: тренер молодіжного складу Руха оцінив виступ свої підопічних

Переглядів 544
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Переломний момент — вилучення гравця Галатасараю»: тренер молодіжного складу Руха оцінив виступ свої підопічних
Віталій Пономарьов. Фото: ФК Рух
Головний тренер ФК Рух U21 Віталій Пономарьов прокоментував останній матч своєї команди проти Галатасарая. Після цієї перемоги львів’яни потрапили в 1/16 Молодіжної ліги УЄФА.

Сьогодні молодіжна команда Руха впевнено перемогла однолітків з турецького Галатасарая. У цьому матчі була червона картка і незабитий пенальті, тому ця гра подарувала дуже багато емоцій.

Головний тренер Руха поділився своїми почуттями одразу після фінального свистка. Він не приховував радості та гордості за своїх підопічних.

«Я гордий за хлопців. Хочу подякувати не тільки тій команді, що сьогодні грала, але й тим хлопцям, які завоювали таке право – виступати в Юнацькій лізі УЄФА. Дуже вдячний усім, пишаюся ними! Тішуся, що наша команда пройшла у євровесну».

Також Пономарьов проаналізував матч та назвав ключовий епізод сьогоднішньої гри.

«Переломний момент відчули після вилучення в суперників, але не після першого гола, тому що насправді «Галатасарай» – дуже хороша команда, в якій індивідуально сильні футболісти. Тому я просив хлопців грати до останньої хвилини», — сказав Пономарьов в коментарі прес-службі ФК Рух.

Двоматчеве протистояння Руху та Галатасараю завершилося з рахунком 6:2 на користь львівської команди. Підопічні Пономарьова вийшли до плей-офф раунду Юнацької ліги УЄФА, жеребкування якого відбудеться 8 листопада.