«Першого січня я вже маю бути в Бельгії»: Філіппов відповів, чи залишиться він у Сент-Трюйдені після оренди в Ризі

Переглядів 413
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Першого січня я вже маю бути в Бельгії»: Філіппов відповів, чи залишиться він у Сент-Трюйдені після оренди в Ризі
Олександр Філіппов. Фото: Рига
Український форвард Олександр Філіппов, у якого звершується оренда в латвійській Ризі, дав відповідь стосовно того, чи залишиться він у бельгійському Сент-Трюйдені у 2023 році.

Український нападник Олександр Філіппов  розповів про свої найближчі плани. У форварда закінчується орендна угода з Ригою і він повернеться в бельгійський Сент-Трюйден.

«Контракт з Ригою в мене до першого грудня. Тому в Ризі я навряд чи залишуся. Першого січня я вже маю бути в Бельгії. А там дивитимемося за ситуацією. Ще не було жодних розмов ні з тренером, ні з директором. Тому вже після приїзду до Бельгії буде більш детальна інформація», – сказав Олександр Філіппов в інтерв’ю SportArena.

Також український форвард додав, чи збирається він шукати собі нову команду для оренди.

«Якщо я не буду потрібен у Сент-Трюйдені, шукатиму нову команду, де я буду потрібен і де я отримуватиму стабільну ігрову практику, а також ставитиму перед собою максимальні завдання», – розповів форвард.

Олександр Філіппов перейшов до бельгійського Сент-Трюйдена у 2020 році з чернігівської Десни. У 2022 році український нападник на правах орендної угоди перейшов до латвійської Риги. У  кваліфікації Ліги конференцій цього сезону українець за рижан зіграв два матчі, в яких він відзначився одним голом. Разом з Ригою українець став срібним призером чемпіонату Латвії-2022. На Transfermarkt ціна Філіппова 350 тисяч євро.