Петиція щодо повернення Parimatch: люди почали голосувати за скасування указу президента України

Переглядів 529
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Петиція щодо повернення Parimatch: люди почали голосувати за скасування указу президента України
Parimatch. Фото: Google
На сайті Офіційного інтернет-представництва президента України з'явилася петиція про перегляд указу Президента України щодо санкцій, які накладено на Parimatch.

У петиції зазначено, що Parimatch не має зв'язків з росією, а також вчасно сплачує податки. Автор петиції вважає  що немає жодних законних підстав для застосування до компанії відповідних санкцій з боку держави.

«Parimatch є одним із найбільших ліцензійних операторів України, що справно сплачує податки до бюджету України. Сума фактично сплачених податків та ліцензійних платежів Parimatch за 2023 рік становить 485 млн грн. 

Слід зазначити, що немає жодних законних підстав для застосування у бік компанії відповідних санкцій з боку держави. Компанія не володіє власниками громадян росії, не здійснює діяльність на території росії, займає активну патріотичну позицію, активно допомагає ЗСУ, Силам спеціальних операцій та іншим захисникам України, привселюдно співпрацює з державними органами у боротьбі з окупантом». – зазначено у петиції громадянина України.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський ввів санкції проти 287 юридичних осіб, серед яких Parimatch.