«Петраков був не готовий бути головним тренером»: журналіст розкритикував УАФ за екснаставника збірної України

Переглядів 640
Павло Клименко Павло Клименко
0 голосів
«Петраков був не готовий бути головним тренером»: журналіст розкритикував УАФ за екснаставника збірної України
Олександр Петраков. Фото: УАФ
Відомий журналіст Роман Бебех висловився про помилкове призначення Олександра Петракова на посаду головного тренера національної збірної України у 2021 році.

Роман Бебех висловив думку, що Олександр Петраков не був відповідною кандидатурою на посаду наставника національної команди.

«Олександр Петраков не був готовий бути головним тренером збірної України з погляду громадського тиску. Йому було важко, він кривлявся, огризався на журналістів. Це показує те, що людина не готова до цієї посади».

Блогер звинуватив президента УАФ Андрія Павелка у тому, що він не зміг продовжити співпрацю з Андрієм Шевченком після чемпіонату Європи 2020 року.

«Це питання до президента УАФ Андрія Павелка, чому після успішного Євро-2020 не продовжили контракт із Андрієм Шевченком? Чому тоді не пропрацювали варіант із Сергієм Ребровим? У збірної України зараз повний регрес», – сказав Бебех в інтерв'ю ютуб-каналу «Свій».

Петраков очолював національну збірну України з серпня 2021 по грудень 2022 року, але не зміг пробитися з нею на катарський Мундіаль і не виграв групу Ліги націй.

2019 року молодіжна збірна України (U-20) під керівництвом Олександра Васильовича стала чемпіоном світу.

Нагадаємо, що у січні цього року Петракова було призначено головним тренером збірної Вірменії.