«Петраков цар і бог, щоб так поводитись з медіа?»: Маркевич жорстко розкритикував тренера збірної Вірменії

Переглядів 1068
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Петраков цар і бог, щоб так поводитись з медіа?»: Маркевич жорстко розкритикував тренера збірної Вірменії
Мирон Маркевич. Фото: Google
Знаковий український тренер Мирон Маркевич прокоментував поведінку екс-наставника національної збірної України Олександра Петракова у Вірменії.

Олександр Петраков після звільнення з посади головного тренера збірної України очолив команду Вірменії і вже двічі потрапив у конфліктні ситуації з журналістами.

Спочатку Петракову не сподобалося питання про пізні заміни у матчі відбору з Туреччиною (1:2), а перед контрольним поєдинком із Кіпром український тренер жорстко відреагував на питання про форварда збірної Вірменії Тиграна Барсегяна.

«Петраков цар і Бог, щоб так поводитися? Як можна ображати ЗМІ, коли вони ставлять нормальні питання? Кожен тренер після гри на емоціях, але треба тримати себе в руках. В Україні він теж мав конфлікти з журналістами. Це не нормально. Я йому раджу трохи охолонути і думати про свою команду.

Поведінка Петракова його не прикрашає, тим більше в іншій країні. Нехай поводиться гідно. Якщо він так реагуватиме на кожне питання, то думаю, йому недовго залишилося працювати у Вірменії. Чи не зробив він помилки, очоливши збірну Вірменії? Це його проблеми – сказав Маркевич в коментарі FanDay.net.

У відборі на Євро-2024 вірмени зіграють із Хорватією, Уельсом, Туреччиною та Латвією. В дебютному матчі Петракова Вірменія поступилася Туреччині (1:2).