«Петраков показав, що він грамотний спеціаліст»: фанати збірної Вірменії відреагували на фіаско у грі з Туреччиною

Переглядів 436
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Петраков показав, що він грамотний спеціаліст»: фанати збірної Вірменії відреагували на фіаско у грі з Туреччиною
Олександр Петраков. Фото: УАФ
Олександр Петраков дебютував на посаді головного тренера збірної Вірменії з поразки Туреччині в рамках відбору на Євро 2024, але вболівальникам цього виявилося достатнім для радості.

Вчора, 25 березня, збірна Вірменії на чолі з Петраковим програла у матчі з Туреччиною (1:2). Але вболівальники вірменської команди в соціальних мережах дуже високо оцінили рівень гри, який демонстрували їхні кумири після приходу українського фахівця.

"Хлопці добре грали. Ми сподіваємося, що матч-відповідь у Туреччині буде на користь Вірменії. Олександр Петраков показав, що він грамотний фахівець і далі буде видно, що він багато зможе зробити для команди", - Мадлен Буш.

"Браво пане Петраков за красивий футбол", - Геворг Арутюнян.

"Олександр Петраков хороша робота незважаючи на програш, йдемо вперед", - Dro Tea.

Уболівальники впевнені, що перемоги до Вірменії ще прийдуть, а поки що потрібно пережити період притирання команди і тренера.

"Ви не винні пане Петраков, для не зіграної збірної за тиждень це хороша була гра, йдемо вперед, спасибі Петракову і успіхів надалі", - Авік.

"Хлопці показали дуже хорошу гру. Тренер теж хороша людина. Він сушить нетактовних журналістів", - Саркіс Іванян.

"Пане Петраков, спасибі Вам, гравцям і всьому персоналу збірної за гру. Враховуючи не зіграність команди, гра була гідною. Перемоги обов'язково будуть", - Arthur Simonyan.

"Хлопці грали дуже добре. Упевнений, Петраков виведе нашу команду з групи", - Movses Movsisyan.

Наступні офіційні матчі команда Петракова проведе влітку. 16 червня вірмени зіграють на виїзді проти збірної Уельсу, а через три дні приймуть Латвію. У цій же групі виступає команда Хорватії.