«Пишаюся своєю командою»: Циганков після матчу з Барсою звернувся до фанів англійською та каталанською

Переглядів 828
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Пишаюся своєю командою»: Циганков після матчу з Барсою звернувся до фанів англійською та каталанською
Віктор Циганков. Фото: Google
25-річний український півзахисник Жирони Віктор Циганков прокоментував нульову нічию в матчі з Барселоною в рамках 28 туру іспанської Ла Ліги.

Український футболіст Жирони Віктор Циганков висловився стосовно нічийного результату 0:0 в поєдинку 28 туру Ла Ліги Іспанії з Барселоною.

«Пишаюся своєю командою та чудовою роботою, яку ми виконали на «Камп Ноу», щоб здобути ще одне очко. На крок ближче до наших цілей», – написав Віктор Циганков англійською та каталанською мовами на своїй сторінці в Instagram.

Зазначимо, що Жирона на даний момент із 35 очками в активі посідає 11 місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.

Додамо також, що Віктор Циганков зіграв за каталонську команду дев’ять матчів, у яких він три рази відзначився голами і три рази записав до свого активу результативні передачі.

Раніше ми повідомляли, що після матчу з Барселоною аргентинський форвард Жирони Таті Кастельянос розплакався у роздягальні через те, що він не віддав пас на Віктора Циганкова, коли вони вибігали два в один. Також аргентинець видалив свої сторінки в твіттері та в інстаграмі через критику фанатів, які незадоволені тим, що він не віддав пас на Циганкова в матчі з Барсою.