«Побачимо, як на сцену вийде Шевченко»: відомий журналіст проанонсував зміну президента УАФ

Переглядів 2500
Максим Недавній Максим Недавній
3 голоси
«Побачимо, як на сцену вийде Шевченко»: відомий журналіст проанонсував зміну президента УАФ
Андрій Павелко та Андрій Шевченко. Фото: УАФ
Відомий український журналіст Сергій Болотніков прокоментував заарештування президента УАФ Андрія Павелка, а також зробив припущення стосовно мотивів цієї справи.

Український відомий журналіст Сергій Болотніков прокоментував заарештування президента УАФ Андрія Павелка львівським судом.

«Це не остаточне покарання, це міра запобіжного заходу, тому покарання може бути набагато більшим, але я в це не вірю, це більше політична справа, це сигнал Павелку, а не намагання його реально посадити. Вся ця історія показує, що за Павелка взялись серйозно».

Також журналіст зробив припущення в ефірі ютуб-каналу «KDK», якими є мотиви заарештування функціонера та до чого тут Андрій Шевченко, який має тісний зв'язок з Офісом Президента України.

«Це сигнал не лише йому, а всьому будунку футболу, регіональним організаціям. Тим хто має реальний вплив на вибори президента. Їм дали сигнал - Павелка «збито», вам загрожує те саме, тому слухайте, що ми будемо говорити. І от зараз побачимо як вийде на сцену Шевченко. Мають бути вже якісь рухи по зміні влади».

Раніше повідомлялось, що за Павелка вступилися Олег Протасов, Ігор Бєланов, Олег Блохін та Анатолій Дем'яненко, а ексгравець збірної України Євген Левченко назвав заарештування Павелка першим кроком в боротьбі з корупцією в українському футболі.