«Починає десь зависати»: дружина Гусєва пояснила, чому вирішила розлучитися з легендою Динамо

Переглядів 9498
Євген Чепур Євген Чепур
6 голосів
«Починає десь зависати»: дружина Гусєва пояснила, чому вирішила розлучитися з легендою Динамо
Олег та Марія Гусєв. Фото: Google
Колишня дружина легендарного екс-футболіста київського Динамо та національної команди України Олега Гусєва Марія відверто розповіла про причину розлучення зі знаменитістю.

Дружина Гусєва Марія сказала, що вони з футболістом були разом близько десяти років і вже подавали заяву про розлучення, але вирішили його забрати.

Але стосунки не налагодилися, і Марія вирішила поставити крапку у сімейному житті з Гусєвим. Жінка стверджує, що їй потрібен рух та розвиток, а Олег зупинився на місці.

«Я така людина, що мені в усьому потрібен розвиток – у роботі, у стосунках. Якщо хтось один знаходиться в легкому анабіозі, то це нормально, але мені складно бути поруч. Мені треба завжди кудись рухатись.

Якщо хтось починає десь зависати. Може, ми вже не змогли. Можливо, не захотіли. Головне, щоб це не позначалося на дитині. А дорослі... Таке буває, це життя».

Також Марія зізналася, що рішення розлучитися ухвалила вона, а не колишній футболіст.

«Ініціатором розлучення була я. І вперше, і вдруге. Але я не можу сказати, що хтось із нас на когось ображений. Між нами зараз досить рівні, спокійні стосунки.

У нас донька, і нам потрібно будувати стосунки так, щоб було комфортно всім, і насамперед Олександрі, нашій дочці», — сказала Гусєва в інтерв'ю ютуб-каналу Анни Ребрової.

Зазначимо, що Олег Гусєв та Марія були одружені з 2013 року. Пара має доньку Олександра. До цього Олег уже був одружений – від першого шлюбу має сина.