«Подібним вчинкам не місце у футболі»: Дніпро-1 приніс вибачення за бійку з гравцями Шахтаря

Переглядів 926
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
«Подібним вчинкам не місце у футболі»: Дніпро-1 приніс вибачення за бійку з гравцями Шахтаря
Бійка гравців Дніпра-1 та Шахтаря. Фото: СК Дніпро-1
На офіційному сайті СК Дніпро-1 вийшла заява з вибаченнями щодо бійки гравців дніпрян з представниками донецького Шахтаря у матчі 29-го туру УПЛ (3:0)

Дніпро-1 випустив офіційне повідомлення щодо бійки, яка сталася наприкінці матчу з Шахтарем. У клубі шкодують про такий сплеск емоцій гравців у чемпіонській грі.

«Розуміємо і самі стоїмо на тих позиціях, що подібним вчинкам не місце у футболі та взагалі у спорті. Керівництво клубу та тренерський штаб вже провели бесіду з футболістами про неприпустимість подібного». 

У дніпровському клубі анонсували дисциплінарні санкції до учасників сутички.

«Буде вжито і дисциплінарні заходи. Якими б не були провокації, на футбольному полі усі мають контролювати емоції. Сподіваємося, органи футбольного правосуддя України дадуть належну оцінку діям та провокаціям з боку усіх учасників сутички».

Дніпро-1 нагадав, що цей сезон української Прем'єр-ліги проходив у надважких умовах, але кожен раз їх команда виходила на поле з вдячністю ЗСУ.

У клубі обіцяють докласти всіх зусиль, щоб гідно представляти Україну на європейському рівні наступного сезону.

«У сезоні 2023/2024 наш клуб також матиме честь представляти країну у єврокубках. Обіцяємо докласти усіх зусиль, аби знову зробити це на високому рівні. А інцидент на Львів Арені залишиться у спогадах лише прикрим непорозумінням, з якого будуть зроблені належні висновки», – йдеться у заяві клубу.

Нагадаємо, що вчора, 28 травня, Дніпро-1 поступився Шахтарю з рахунком 3:0. По завершенню гри донеччани відсвяткували свої чергові золоті медалі чемпіонату України.