«Поразка, за яку не соромно»: Бурбас висловився про гру збірної України проти італійців у відборі до Євро-2024

Переглядів 1128
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Поразка, за яку не соромно»: Бурбас висловився про гру збірної України проти італійців у відборі до Євро-2024
Автор дублю у ворота України Давіде Фраттезі та Сергій Кривцов. Фото: Google
Спортивний журналіст Ігор Бурбас прокоментував підсумок поєдинку відбору до Євро-2024 між національними збірними Італії та України. Рівнем гри підопічних Сергія Реброва він залишився задоволеним.

Ігор Бурбас впевнений, що посипати голову попелом після поразки в Мілані не варто, бо ще далеко не все вирішено в плані турнірної боротьби, а рівень гри команди Сергія Реброва вселяє оптимізм.

«Поразка, за яку не соромно. Так, програли в майстерності, в швидкості прийняття рішень, за моментами і в рахунку відповідно теж програли. Але при цьому наша збірна України не виглядала безнадійною. 

До останнього претендувала на нічию. На жаль, не вдалося. Але і без того всі ми розуміли, що вирішальною буде повторна лобова зустріч з італійцями. А такий рівень нашої команди дозволяє залишатись оптимістами», – написав Бурбас на своїй сорінці в Телеграм.

  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).