«Поворознюк би мене не відпустив»: Бартулович відреагував на образливі слова власника Інгульця і свій відхід

Переглядів 19220
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
8 голосів
«Поворознюк би мене не відпустив»: Бартулович відреагував на образливі слова власника Інгульця і свій відхід
Олександр Поворознюк. Скриншот: Канали Футбол 1/2
Виконувач обов'язків головного тренера луганської Зорі Младен Бартулович пригадав, як зі скандалом йшов з Інгульця, яким володіє одіозний Олександр Поворознюк.

Президент та власник Інгульця Олександр Поворознюк назвав колишнього тренера команди Младена Бартуловича щуром після того, як той покинув клуб напередодні перехідних матчів за право грати в УПЛ.

Сам Бартулович розповів, чому вирішив піти з Інгульця після звільнення головного тренера Сергія Ковальця. 

«Ухвалив таке рішення, бо потрібно було щось змінювати. У мене тоді ще не було пропозицій із Зорі, але я вирішив спробувати щось нове.

Я потім пішов до Поворознюка і ми нормально з ним спокійно з повагою поговорили, не було жодних проблем. Він сказав лише: «Окей, це твоє рішення, нема проблем». Можливо він тоді боявся, що я щось пресі розкажу».

Бартулович вважає, що власник Інгульця не відпустив би його з клубу, якби той лишився у команді на перехідні матчі з черкаським ЛНЗ (1:1, 1:2).

«Якби я залишився на тих два матчі, то не зміг би потім піти. Думаю, Поворзнюк не відпустив би. Я не у рабстві знаходився, але контракт був, він сам дав згоду розірвати, а так думаю, що потім не дозволив би.

Чесно, жоден контракт в Україні не читав. Там звичайний контракт, нічого особливого нема. Чи не допоміг би мені мій агент Вадим Шаблій? Невідомо, як би воно було», – розповів Бартулович у програмі «Сам на сам». 

  • Бартулович грав за Інгулець з 2020 по 2022 рік. Після завершення кар'єри увійшов в тренерський штаб Сергія Лавриненка.
  • З 15 листопада по 31 грудня 2022 року Бартулович був виконувачем обов'язків головного тренера Інгульця: дві перемоги, одна поразка.
  • Влітку 2023 року 36-річний хорватський фахівець увійшов у тренерський штаб луганської Зорі.