«Поворознюк – російський масон»: Гордон жорстко висловився на адресу президента Інгульця

Переглядів 813
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Поворознюк – російський масон»: Гордон жорстко висловився на адресу президента Інгульця
Дмитро Гордон та Олександр Поровознюк. Фото: Google
Олександр Поворознюк та Дмитро Гордон тривалий час ведуть публічний конфлікт, який розв'язався на ґрунті їхньої огиди один до одного. Сьогодні їх суперечка отримала продовження.

Дмитро Гордон у своєму новому відео запевняє, що Олександр Поворознюк обов'язково отримає покарання, оскільки він догрався зі своїми випадами у бік журналіста.

«Я цю свиню майже люблю. Вона така смішна, так хрюкає цікаво. Але останнім часом уже блеє, козлик такий. Справа в тому, що цей козлик таки догрався. Він сам не зрозумів, куди вліз, а назад повертати вже пізно».

Також Дмитро запевняє, що президент Інгульця був чотири рази судимий і має масонський орден, який йому вручили люди, пов'язані з росією.

«Ми запросили ціле товариство журналістів-розслідувачів, криміналістів. Завдання було одне – вивести цього бандита на чисту воду. Виявилося, що Поворознюк - бандит, чотири рази був судимий, один раз сидів, убивця, злодій, рейдер, грабіжник, шахрай і просто нахабна сутність. Він – російський масон, ще й із росією пов'язаний, йому вручено масонський орден».

Гордон заявив, що Поворознюк обов'язково вирушить на лаву підсудних.

«Я можу сказати: «Поворознюк сидітиме, показово». Він жертиме тюремну баланду. Я це обіцяю, слів на вітер не кидаю. Якщо я так говорю, то в мене достатньо фактів і доказів, щоб це говно жирне село за ґрати», – сказав Гордон в ефірі авторської передачі на ютубі.

Раніше ми писали, що Поворознюк спіймав Гордона на брехні та надав докази.

X