Позолочені меблі та одяг на сотні тисяч доларів: відео розкішного життя президента УАФ Павелка

Переглядів 2938
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Позолочені меблі та одяг на сотні тисяч доларів: відео розкішного життя президента УАФ Павелка
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Журналісти програми розслідувань Гроші публікують резонансне розслідування, повʼязане з діяльністю президента Української асоціації футболу Андрія Павелка та його найближчого оточення.

Так, у розпорядження редакції потрапило відео того самого обшуку, який таки відбувся у межах однієї з багатьох карних справ про корупцію ФФУ (нині УАФ). 

Після перегляду відео стало зрозуміло, чому головний футбольний чиновник країни приховував факт обшуків.

Що ж побачили слідчі, коли зайшли до оселі, та що вразило журналістів, які отримали ексклюзивні відеоплівки: кімната для релаксу з масажним кріслом, винний льох, кінотеатр, тераса із позолоченими меблями , де лише стіл вартістю понад 10 тисяч доларів, кілька роялів, величезний басейн і супервеличезний гардероб розміром з однокімнатну квартиру.

Оцінити це без експертизи складно, але судячи з кількості брендового одягу та взуття, то лише взуття може бути на понад 150 тисяч доларів. А разом із гардеробом дружини тільки на одяг, сумки, взуття, аксесуари та парфуми могли витрачатися сотні тисяч доларів, повідомляє FootballНub.

Нагадаємо, що 18 жовтня 2022 року на підставі ухвали слідчого судді було проведено обшук за місцем проживання Андрія Павелка з метою відшкодування та вилучення речей та документів, що мають значення для досудового розслідування.

X