Ребров і Ріанчо – хто був насправді головним: колишній хавбек Динамо дав однозначну відповідь

Переглядів 1354
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Ребров і Ріанчо – хто був насправді головним: колишній хавбек Динамо дав однозначну відповідь
Сергій Ребров та Рауль Ріанчо. Колаж «Український футбол»
Колишній півзахисник київського Динамо Валерій Федорчук розповів про тренування під керівництвом Сергія Реброва та Рауля Ріанчо, коли ті знаходилися у руля столичної команди.

Валерій Федорчук виступав за Динамо з лютого 2016-го до серпня 2017 року. На той час головним тренером киян був Сергій Ребров, якому асистував Рауль Ріанчо. Проте іспанця неодноразово називали справжнім наставником команди.

Федорчук вважає, що Ребров та Рауль доповнювали один одного. Але просто так склалися обставини, що іспанець здавався на перших ролях, однак це було не зовсім так.

«На мою думку, вони двоє. Не було такого, що Рауль все робив. Теорію та тренування проводив Ребров. Іспанець доповнював, він харизматичний, активний та міг зіграти якусь правильну роль в даній ситуації. Просто його було на камеру забагато і вийшла така картинка, що головний Рауль», — заявив Федорчук для «Брутального футболу».

Ексхавбек Динамо розповів, за яким принципом Ребров набирав помічників до свого тренерського штабу.

«Ребров взяв іспанців, які йому підказували, бо він був не таким досвідченим. Але це нормально. Якби мені треба було стати головним тренером, я б шукав помічників, які сильніші за мене».

  • 34-річний Федорчук провів за Динамо під керівництвом Реброва 11 матчів та забив один гол.
  • Хавбек став володарем Суперкубка України за підсумками сезону 2016/17.
  • 49-річний Ребров очолював київську команду з 2014 по 2017 рік і виграв з нею два чемпіонства (2015, 2016), два Кубки (2014, 2015) та один Суперкубок нашої країни (2017).
  • У червні Сергія Станіславовича було призначено головним тренером національної збірної України.
  • 63-річний Ріанчо працював у Динамо з лютого 2014-го до травня 2016 року.