«Продавши Зінченка, Гвардіола домігся єдності Ман Сіті»: в Англії відмітили вдале прощання клубу з українцем

Переглядів 17612
Максим Недавній Максим Недавній
8 голосів
«Продавши Зінченка, Гвардіола домігся єдності Ман Сіті»: в Англії відмітили вдале прощання клубу з українцем
Олександр Зінченко та Габріель Жезус. Фото: ФК Арсенал
Англійське видання проаналізувало склад Манчестер Сіті, який здобув трофей Ліги чемпіонів. В статті також згадали і про відхід Олександра Зінченка в Арсенал.

Англійське видання Goal, після перемоги Манчестер Сіті в Лізі чемпіонів проаналізувало склад новоспечених чемпіонів Європи. 

В матеріалі також згадується про вплив переїзду Олександра Зінченка і Габріеля Жезуса в Лондон до Арсеналу. За думкою видання цих гравців наставник блакитних Пеп Гвардіола зміг якісно замінити іншими футболістами:

«Немає припущень, що вони мали величезний вплив, але Гвардіола продав Жезуса, Зінченка та Стерлінга влітку, оскільки вони хотіли мати більше ігрового часу в основі команди. Так, всі троє були якісними гравцями, але оновивши склад, він домігся того, що весь Сіті став однією командою з єдністю», – пише видання Goal.

 

Раніше повідомлялося про обурення вболівальників Арсеналу, після привітання Зінченком Ман Сіті з перемогою в Лізі чемпіонів.

  • Український футболіст перебрався з Манчестер Сіті до «канонірів» влітку 2022 року за 35 мільйонів євро;
  • 26-річний Зінченко зіграв у минулому сезоні 33 матчі у всіх турнірах, забив один гол і зробив дві результативні передачі;
  • Арсенал посів другу сходинку турнірної таблиці АПЛ і зіграє в груповому етапі Ліги чемпіонів;
  • Контракт українського захисника з Арсеналом діє до червня 2026 року;
  • Манчестер Сіті за результатами сезону 2022/23 здобув історичний требл.