«Прокляття!»: бельгійська преса відреагували на нічию Гента у матчі з Зорею у Лізі конференцій

Переглядів 3327
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Прокляття!»: бельгійська преса відреагували на нічию Гента у матчі з Зорею у Лізі конференцій
Зоря - Гент. Фото: УЄФА
Учора, 21 вересня, команда Гент зіграла внічию проти луганської Зорі (1:1) у матчі Ліги конференцій. Бельгійська преса поділилася своїми враженнями від результату своєї команди.

У четвер, 21 вересня. Гент у першому турі групового етапу Ліги конференцій зіграв у нічию з Зорею (1:1).

Бельгійська преса відверто розчарована виступом Гента у цьому поєдинку. На думку журналістів, команда була повільною, грала без бажання і взагалі не показала свого рівня. Також ці видання наголошують на тому, що головний тренер бельгійців дуже кричав на своїх підопічних.  

Voetbalprimeur

«Результат, 1:1, не той, яким Гент має бути задоволений. Будучи командою з першого кошика і, отже, фаворитом групи, Гент розпочав свій європейський груповий етап із виїзного матчу проти Зорі.

«Буйволи» спробувала захопити ініціативу з перших хвилин. Вони володіли м'ячем, але можливостей для взяття воріт було небагато. Після голу Кейперса, здавалося б, справу зроблено, але вже через три хвилини пішов холодний душ у вигляді голу Герреро».

Nieuwsblad

«Упущені можливості для Гента: «буйволи» стартували з невдалої нічиєї на груповому етапі Ліги конференцій.

Прогноз перед матчем: Гент має без проблем впоратися із Зорею. Висновок після: «буйволи» змарнували шанс відмінно почати груповий етап з виїзної перемоги. Слабкість до перерви, пишність після. У підсумку - 1:1. Ні, ця українська команда не повинна бути перешкодою для виходу в плей-оф».

HLN

«Прокляття»! Гейн Ванхаезебрук так голосно лаяв свою команду, що це було чудово чути під час матчу. «Буйволи» розчарували та зіграли внічию з луганською Зорею. Ми грали неймовірно повільно. Хлопці, які коштують клубу так дорого, грали так погано. Неймовірно. Як машина із зламаною коробкою передач».

  • В наступному турі Ліги конференцій луганська Зоря на виїзді зіграє проти ісландського Брейдабліка. Поєдинок відбудеться 5 жовтня. Початок гри о 19:45.
  • Гент зустрінеться у другому турі з ізраїльським Маккабі з Тель-Авіва. Стартовий свисток гри у Бельгії пролунає о 19:45.