Прощальний матч Селезньова: оголошено повний список учасників, Мілевський та Бойко зіграють в одній команді

Переглядів 4183
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Прощальний матч Селезньова: оголошено повний список учасників, Мілевський та Бойко зіграють в одній команді
Артем Мілевський. Фото: Instagram
Екс-форвард Шахтаря, Дніпра і Малаги Євген Селезньов визначився з учасниками свого прощального матчу, який проходитиме з благодійною місією.

6 червня Євген Селезньов в Ужгороді на «Авангарді» проведе свій прощальний матч. Цей поєдинок буде також носити і благодійний характер, оскільки всі зібрані кошти підуть на допомогу Силам оборони України.

Напередодні цього поєдинку Tribuna опублікувала склади учасників обох команд. Примітно, що вони будуть розділені на кольори, в яких грають гранди українського футболу – Шахтар та Динамо.

У списку учасників опинилися чинні футболісти, колишні гравці, тренери, коментатори і навіть політик – голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

  • Команда «Помаранчева»: Даріо Срна, Ярослав Ракицький, Василь Кобін, Артем Довбик, Юрій Вірт, Олександр Алієв, Михайло Кополовець, Олександр Горяїнов, Адріан Пуканич, Валерій Федорчук, Сергій Булеца, Олег Герасим'юк, Володимир Єзерський, Віктор Вацко та Володимир Кобельков.
  • Команда «Біло-блакитна»: Євген Селезньов, Андрій Ярмоленко, Денис Бойко, Артем Мілевський, Микола Шапаренко, Георгій Бущан, Артем Федецький, Валерій Лучкевич, Андрій Русол, Олександр Піхальонок, Євген Шахов, Руслан Ротань, Олександр Хацкевич, Юрій Максимов, Олег Шелаєв, Мирон Маркевич, Тарас Михалик, Віталій Лисицький, Олександр Заваров і Віктор Микита.

За день до поєдинку в Ужгороді буде проведено відкрите тренування і прес-конференцію.

Нагадаємо, Бойко і Мілевський ще за часів виступів в Динамо посварилися через гру в карти на гроші. Голкіпер спробував обдурити своїх партнерів по команді, але цю спробу помітили.

Сам Бойко пізніше визнав факт обману зазначивши, що Мілевського в той момент за картярським столом не було. Після цього Мілевський не подавав руку Денису, всіляко його ігноруючи і називаючи «щуром».