«Просимо вас опрацювати можливість»: УАФ різко відреагувала на останнє рішення УЄФА своїм листом

Переглядів 561
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Просимо вас опрацювати можливість»: УАФ різко відреагувала на останнє рішення УЄФА своїм листом
Будинок футболу. Фото: УАФ
Українська асоціація футболу написала лист до УЄФА зі зверненням стосовно ситуації з наявністю в органах європейського футбольного союзу російських представників.

В УАФ звернули увагу на те, що в УЄФА були обрані та переобрані 15 росіян, які обійматимуть посади в адміністративних органах з 2023 по 2027 рік. 

В українській організації попросили уважно розглянути ситуацію та опрацювати можливість відсторонити представників країни-терориста від свої обов'язків в УЄФА.

«Аби дотримуватися цінностей, притаманних європейській футбольній сім'ї, а також щоб забезпечити послідовність миротворчої позиції УЄФА, просимо вас розглянути ситуацію та опрацювати можливість відсторонити представників терористичної держави від своїх обов'язків в УЄФА», – йдеться в листі УАФ.

Раніше в УАФ відреагували на продовження відсторонення від посади президента Андрія Павелка.

  • Збірні та клуби РФ відсторонені від офіційних змагань під егідою ФІФА та УЄФА через повномасштабне вторгнення в Україну.
  • Водночас білоруські команди мають змогу брати участь в європейських турнірах, проводячи домашні матчі на нейтральних аренах.