Провал Динамо з Чорноморцем: Франков різко відреагував на поразку Луческу від Григорчука

Переглядів 2973
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
Провал Динамо з Чорноморцем: Франков різко відреагував на поразку Луческу від Григорчука
Ярмоленко в матчі з Чорноморцем. Фото: ФК Динамо
Відомий український журналіст Артем Франков розкритикував київське Динамо Мірчі Луческу після поразки від Чорноморця Романа Григорчука (2:3).

У неділю, 20 серпня, Динамо поступилося Чорноморцю (2:3) в рамках четвертого туру УПЛ.

Журналіст Артем Франков розкритикував гру підопічних Мірчі Луческу проти команди Романа Григорчука напередодні матчу в плей-оф раунді відбору Ліги конференцій з турецьким Бешикташем. 

«Раніше до турецьких команд могли відноситися зверхньо, оскільки ми їх майже завжди проходили. І ось в суперника Динамо Бешикташ, і що ми бачимо?

Ми бачимо Динамо, яке грає в Одесі та вдруге поспіль програє Чорноморцю з рахунком 2:3. У минулому матчі був жах при флангових подачах, а тут чистий жах у центрі оборони, бо розривали як завгодно».

Також Франков має скепсис щодо успіху киян в матчі з Бешикташем.

«У Динамо ситуація в обороні зовсім не налагоджується. В атаці наче порядок, але жодна атака гру в обороні такого рівня та масштабу слабкості витягнути не зможе. Зізнаюсь, що чекаю протистояння з Бешикташем з великим жахом», – сказав Франков.

  • Перша гра між Динамо та Бешикташем відбудеться 24 серпня у Бухаресті. Матч-відповідь у Стамбулі заплановано на 31 серпня.
  • Поєдинок Динамо в УПЛ проти Вереса перенесено через участь киян у єврокубках.