Ракіцький заспівав гімн України: відео моменту перед матчем Шахтаря з Минаєм в УПЛ

Переглядів 1370
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Ракіцький заспівав гімн України: відео моменту перед матчем Шахтаря з Минаєм в УПЛ
Ярослав Ракіцький (третій ліворуч). Фото: ФК Шахтар
Захисника донецького Шахтаря Ярослава Ракіцького раніше критикував через те, що він не співав національний гімн України перед матчами, проте футболіст вирішив виправитися.

У вівторок, 28 лютого, Шахтар впевнено обіграв Минай з рахунком 4:1 у рамках перенесеного дев'ятого туру УПЛ. У старті «гірників» вийшов Ракіцький. Це був його перший офіційний матч за Шахтар після повернення.

Перед грою на стадіоні традиційно пролунав гімн України. Ракіцький разом із усіма гравцями Миная та Шахтаря заспівав слова головної пісні нашої країни. Зазначимо, що це не перший випадок, коли Ракіцький співав гімн. Раніше футболіст це зробив у благодійному матчі Шахтаря проти Лехії влітку минулого року.

▶️Відео зі співаючим гімн Ярославом Ракіцьким доступне в телеграм-каналі FanDay

Нагадаємо, Ракіцький повернувся в Шахтар у зимове трансферне вікно. До цього моменту він виступав за донецький клуб із літа 2009 по літо 2019 року. Також у його кар'єрі були пітерський Зеніт та турецька Адана Демірспор.

Контракт 33-річного захисника із Шахтарем розрахований до літа цього року та має опцію продовження ще на сезон. Усього за донецьку команду Ракіцький провів 327 матчів, у яких забив 14 м'ячів та зробив 30 асистів.