Раніше грав у росії: клуб УПЛ розглядає варіант з підписанням вихованця Шахтаря

Переглядів 533
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Раніше грав у росії: клуб УПЛ розглядає варіант з підписанням вихованця Шахтаря
Олександр Нойок. Фото: ФК Аполлон
Півзахисник Маккабі із Бней-Рейне Олександр Нойок у зимове трансферне вікно може повернутися до української Прем'єр-ліги. Сторони вже ведуть переговори щодо укладання угоди.

Чорноморець продовжує підготовку до старту нового сезону та шукає посилення для складу перед стартом другої частини сезону. За інформацією ТаТоТаке, одеський клуб зробив пропозицію Маккабі з Бней-Рейне щодо трансферу 30-річного Нойока.

Хавбек у вересні приєднався до ізраїльського клубу і наприкінці сезону має набути статусу вільного агента, але Чорноморцю він необхідний вже зараз, тому одесити й пішли на контакт із ізраїльтянами.

Нойок є вихованцем академії донецького Шахтаря. За першу команду гірників він так і не зіграв. В Україні виступав за Закарпаття, Металіст та донецький Металург.

У складі брестського Динамо вигравав чемпіонат та Суперкубок Білорусі. Також грав за мінське Динамо, брестський Рух, кіпрський Аполлон та російський Оренбург.

На зимову перерву Чорноморець пішов на 15-му місці у турнірній таблиці УПЛ, набравши 11 очок. Друга частина сезону відновиться на початку березня.

X