Реал із Луніним на заміні насилу переміг: Куртуа пропустив неоднозначний гол

Переглядів 2916
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Реал із Луніним на заміні насилу переміг: Куртуа пропустив неоднозначний гол
Тібо Куртуа. Фото: Google
Мадридський Реал виграв у непростому матчі з Севільєю. Український голкіпер Андрій Лунін за цим поєдинком спостерігав із лави запасних, а грав бельгієць Тібо Куртуа.

22-го жовтня в рамках 11-го туру іспанської Прімери Реал на своєму полі переміг Севілью з рахунком 3:1. У цій зустрічі повернувся у рамку основний голкіпер мадридців Тібо Куртуа, якого протягом шести матчів заміняв український воротар Андрій Лунін.

Реал виграв перший тайм завдяки голу Модрича. На початку другої половини зустрічі Ламела зрівняв рахунок, забивши м'яч у ворота Куртуа (бельгієць у моменті з пропущеним голом грав на виході і важко сказати, чи була його помилка в тому епізоді). Довго Реал не міг вийти вперед. Але голи Васкеса та Вальверде на 79 та 81 хвилинах принесли «галактікос» перемогу з рахунком 3:1.

До речі, Лунін доти, доки Куртуа відновлювався від травми, зіграв за Реал у шести поєдинках поспіль. Українець пропустив у цих зустрічах чотири м'ячі та двічі зіграв на нуль. У цих поєдинках мадридці чотири рази перемогли та двічі зіграли внічию. Найбільш визначним матчем для Луніна став переможний поєдинок із Барселоною (3:1).

Реал із 31 очком лідирує у чемпіонаті Іспанії та вже гарантував собі вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. Наступний матч команда Анчелотті зіграє 25 жовтня з Лейпцигом.