Брюгге втратив перемогу після виходів на поле Яремчука та Соболя: відомі оцінки українців за матч

Переглядів 4254
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Брюгге втратив перемогу після виходів на поле Яремчука та Соболя: відомі оцінки українців за матч
Соболь та Яремчук. Фото: Google
Українські легіонери Брюгге Роман Яремчук та Едуард Соболь вийшли на заміни у другому таймі і після цього їхня команда пропустила гол. Зустріч завершилася внічию 2:2.

22-го жовтня у рамках 14-го туру бельгійської Ліги Жюпіле Брюгге на виїзді грав із Юніоном. Українські легіонери Брюгге форвард Роман Яремчук та захисник Едуард Соболь із перших хвилин на полі не з'явилися, залишившись на заміні. Команда українців перший тайм виграла з рахунком 2:1. У другій половині зустрічі головний тренер Брюгге Карл Хуфкенс випустив на заміну українських футболістів. Соболь з'явився на полі на 59 хвилині, Яремчук вийшов на 64 хвилині. А на 80 хвилині Юніон зрівняв рахунок у матчі, який у підсумку завершився внічию 2:2.

За версією WhoScored, Яремчук отримав другу найнижчу оцінку у Брюгге за поєдинок, а саме 6,0 бали. Гру Соболя оцінили в 6,6 бали.

Цього сезону Соболь зіграв 11 матчів, у яких відзначився одним красивим голом зі штрафного. Яремчук цього сезону за Брюгге зіграв десять поєдинків, у яких відзначився двома голами та двома результативними пасами.

Наразі Брюгге з 29 очками в активі йде на третьому місці у турнірній таблиці чемпіонату Бельгії.

Наступний матч Брюгге зіграє 26 жовтня з Порту в рамках Ліги чемпіонів, в плей-офф якої бельгійці вже вийшли. Наступний поєдинок чемпіонату Бельгії команда українців зіграє 29 жовтня з Остенде.

X