Реал хоче купити гравця Шахтаря: мадридці торгуються з «гірниками», щоб зменшити суму трансферу

Переглядів 766
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Реал хоче купити гравця Шахтаря: мадридці торгуються з «гірниками», щоб зменшити суму трансферу
Вінісіус Тобіас. Фото: ФК Шахтар
Молодий правий захисник Шахтаря Вінісіус Тобіас на цю мить знаходиться в оренді в мадридському Реалі. Ця угода розрахована до кінця цього сезону. «Королівський клуб» вже почав виторговувати ціну.

З початку повномасштабної війни в Україні Тобіас став орендованим гравцем Реала до літа 2023 року, але з опцією викупу за 18 мільйонів євро.

У цьому сезоні цей молодий бразильський гравець виступає в Кастільї (резервна команда Реала) під керівництвом Рауля. Проте Тобіас встиг дебютувати за Реал в одному з товариських матчів у передсезонній підготовці.

За даними Defensa Centra,  мадридці вважають 18 мільйонів занадто великою сумою за правого захисника. Але Реал розуміє, що Вінісіус має дуже гарну перспективу, щоб в майбутньому допомогти команді. «Королівський клуб» вже почав вести перемовини з Шахтарем, щоб зменшити суму трансферу вдвічі.

За Кастілью у цьому сезоні Вінісіус відіграв одинадцять матчів та встиг відзначитися однією гольовою передачею.

Варто зазначити, що Шахтар купив бразильського правого захисника в Інтернасьоналя за шість мільйонів євро. На жаль, Вінісіус не встиг дебютувати за донеччан через початок повномасштабної війни в Україні. Контракт молодого гравця з Шахтарем чинний до кінця липня 2026 року.

X