Реал знайшов заміну Луніну, який зібрався в інший клуб: мадридці націлені на зірку мундіалю-2022

Переглядів 639
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Реал знайшов заміну Луніну, який зібрався в інший клуб: мадридці націлені на зірку мундіалю-2022
Домінік Лівакович на мундіалі-2022. Фото: Google
Хорват Домінік Лівакович може перейти в мадридський Реал у якості заміни українцю Андрію Луніну, який має бажання виступати за команду, де у нього буде більше ігрової практики.

Мадридський Реал шукає потенційну заміну резервісту Тібо Куртуа Андрію Луніну, який має намір змінити клубну прописку у цілях отримувати більше ігрової практики.

За інформацією видання DefensaCentral, Реал хоче купити у загребського Динамо 28-річного воротаря Домініка Ліваковича, який зі збірною Хорватії добре себе проявив на чемпіонаті світу, де балканська збірна здобула бронзові медалі.

Приблизна вартість Ліваковича складає 14 мільйонів євро, але Реал планує витратити на трансфер приблизно 5-6 мілйонів євро.

Зазначимо, що мадридський Реал з 71 очком в активі на даний момент посідає третє місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. У другого мадридського Атлетіко 72 бали. Каталонська Барселона вже гарантувала собі чемпіонський трофей.

Стосовно Луніна зазначимо, що в цьому сезоні український воротар зіграв за Реал 12 матчів, у яких він пропустив 13 м'ячів та чотири рази залишив свої ворота у недоторканості.

X