«У Луніна ще є час»: Кварцяний висловився про майбутнє голкіпера Реала

Переглядів 992
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«У Луніна ще є час»: Кварцяний висловився про майбутнє голкіпера Реала
Андрій Лунін. Фото: ФК Реал Мадрид
Колишній тренер луцької Волині Віталій Кварцяний висловився щодо кар'єри українського воротаря мадридського Реалу Андрія Луніна. Спеціаліст вважає, що голкіпер ще матиме змогу себе проявити.

Віталій Кварцяний вважає, що сам факт тренувань Андрія Луніна в мадридському Реалі – це вже великий плюс. Про це екстренер Волині розповів у інтерв'ю для FanDay.net.

«Великий плюс, що він перебуває у системі Реала і має можливість тренуватися з найкращими гравцями світу. Лунін повинен виявляти ще більше зусиль та мати свій фарт. На початку сезону він непогано відіграв за Реал, відстояв на нуль кілька матчів, а зараз – як вийде, так і пенальті».

Фахівець вважає, що Лунін ще не вийшов на свій пік, тому повинен і надалі працювати та чекати на свій шанс.

«Лунін ще не набрався досвіду та розгубив фарт. Розквіт будь-якого футболіста відбувається у 26-28 років, тому Лунін ще має час. Я вважаю, що йому не треба опускати руки, треба чекати на свій шанс. Реал на дорозі не валяється, а піти в іншу команду завжди можна», – сказав Кварцяний.

Нагадаємо, цього сезон 24-річний український воротар зіграв за Реал у 12 матчах сезону, в яких пропустив 13 голів та чотири гри зіграв на нуль.