Ребров підтримав сім'ї загиблих на війні фанатів: названо солідну суму, яку перерахував легенда Динамо

Переглядів 1523
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Ребров підтримав сім'ї загиблих на війні фанатів: названо солідну суму, яку перерахував легенда Динамо
Сергій Ребров. Фото: ФК Аль-Айн
Колишній легендарний форвард київського Динамо, а нині український тренер Сергій Ребров матеріально підтримав благодійний фонд «Трибуна героїв».

Головний тренер Аль-Айну Сергій Ребров перерахував 100 тисяч гривень до благодійного фонду «Трибуна героїв», який займається підтримкою сімей футбольних фанатів, які загинули на фронті.

«Ми вдячні Сергію Станіславовичу за те, що, навіть перебуваючи далеко від дому, він займається проблемами футбольної родини та став одним із українських тренерів, який прийшов на допомогу та підтримав нашу ініціативу.

Фанатські сектори завжди захоплювалися грою Сергія Реброва та поважали його тренерське обдарування. Важливо, що за годину важких випробувань такі люди залишаються поруч», – говорить заява фонду.

Контракт Реброва з клубом Аль-Айн з ОАЕ діє до червня цього року. 48-річний спеціаліст є основним кандидатом на посаду головного тренера національної збірної України.

Під час ігрової кар'єри Ребров виступав за донецький Шахтар, київське Динамо, Тоттенхем, Вест Хем, Фенербахче та Рубін. Після цього перейшов на тренерську роботу. Ребров очолював Динамо. Аль-Ахлі та Ференцварош.

X