Ребров програв фінал Кубку ліги ОАЕ: за Аль-Айн в цьому матчі не зіграв травмований Ярмоленко

Переглядів 3462
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
Ребров програв фінал Кубку ліги ОАЕ: за Аль-Айн в цьому матчі не зіграв травмований Ярмоленко
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Аль-Айн Сергія Реброва та Андрія Ярмоленка не здобув титул Кубку ліги ОАЕ. У фіналі команда українців програла Шарджі з рахунком 1:2. Ярмоленко пропускав поєдинок через пошкодження.

27 травня в рамках фіналу Кубку ліги ОАЕ Аль-Айн Сергія Реброва грав з Шарджою. Український вінгер Аль-Айна Андрій Ярмоленко не потрапив у заявку своєї команди на цей матч через травму.

Першими забили футболісти Аль-Айна. На 30 хвилині влучно пробив Куаме Аутонне. Але Шарджа ще до перерви змогла не тільки відігратися, але й вийти вперед. Спочатку статусу поєдинку повернув паритет Луан Мартінс Перейра на 45+3 хвилині. А потім аж на 45+10 хвилині Кайо Лукас Фернандес реалізував пенальті та змусив Аль-Айн намагатися відіграватися.

У другому таймі команді Реброва не вдалося зрівняти рахунок. Шарджа перемогла з рахунком 2:1 та здобула титул.

Відео голів цього матчу можна подивитися в телеграм-каналі FanDay.net.

Стосовно Реброва додамо, що раніше український спеціаліст у сезоні 2021/2022 разом з Аль-Айном здобув трофеї чемпіонату ОАЕ та Кубку ліги ОАЕ.

Додамо, що найближчим часом Сергій Ребров має офіційно очолити збірну України, якій вже у червні грати спаринг з Німеччиною та поєдинки відбору Євро-2024 з Північною Македонією та Мальтою.

X