«Результат по грі»: Ярмоленко пояснив, чому збірна України програла італійцям у матчі відбору до Євро-2024

Переглядів 3804
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Результат по грі»: Ярмоленко пояснив, чому збірна України програла італійцям у матчі відбору до Євро-2024
Андрій Ярмоленко. Фото: УАФ
Вінгер та капітан збірної України Андрій Ярмоленко прокоментував поразку від національної команди Італії у кваліфікації на Євро-2024 (1:2), що відбудеться в Німеччині.

Андрій Ярмоленко розповів про те, як потрібно ставитися до таких поразок. Також вінгер заявив, що турнір ще не закінчився і вся боротьба попереду.

«Я вважаю, що результат по грі. У футболі бувають перемоги, бувають поразки. Найголовніше рухатись далі, робити з цього висновки. У нас ще нічого не закінчилось, все лише починається. А починається найцікавіше. Тому зробимо висновки, розберемо цю гру вже на наступному зборі, будемо працювати та рухатись далі».

Капітан нашої збірної вважає, що матч міг закінчитися по-іншому, але треба прийняти результат таким, який він є.

«Ніхто не здається. Сьогоднішній матч міг скластися по-іншому, але результат на табло. Потрібно змиритися з цим та у майбутніх матчах не допускати тих помилок, які були сьогодні», - сказав Ярмоленко пресслужбі УАФ.

  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).
  • Італія після чотирьох зіграних матчів у відборі до Євро-2024 має сім залікових балів в активі та посідає другу сходинку, маючи кращі особисті показники в порівнянні з командою Реброва.
  • У жовтні підопічні Спаллетті зіграють вдома проти Мальти (14 жовтня) та на виїзді проти Англії (17 жовтня).