«Результати Вірта незадовільні»: Надєїн повідомив, що у Вереса є основний кандидат на посаду головного тренера

Переглядів 1055
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Результати Вірта незадовільні»: Надєїн повідомив, що у Вереса є основний кандидат на посаду головного тренера
Іван Надєїн. Фото: Google
Президент рівненського Вереса Іван Надєїн детально прокоментував резонансне звільнення головного тренера команди Юрія Вірта, назвавши головну причину такого рішення.

Іван Надєїн чітко висловив свою позицію щодо прощання з головним тренером Вереса Юрієм Віртом, максимально розклавши все по поличках.

«Результати сезону, на мою думку, незадовільні. З цього приводу висловиться ще наглядова рада. Ми не виконали поставлених завдань. На жаль, головний тренер в першу чергу несе відповідальність за результат.

Які б емоції зараз нас не переповнювали – це складний процес і складні рішення. Треба все ж зробити паузу. Але ми точно не кажемо прощавай. Ми кажемо – до побачення», – сказав Надєїн.

Також Надеїн запевнив, що вакантним крісло головного тренера Вереса довго не буде. 

«Зараз є кандидат на пост головного тренера. Поки не буду його називати. Він приїде, озвучить свою програму. Це буде трирічний контракт. Є чіткі зобов‘язання тренера, чіткі зобов‘язання клубу», – сказав Надєїн в інтерв'ю офіційному Ютуб-каналу Вереса.

  • Вірт очолив Верес влітку 2019 року. Під його керівництвом рівненський клуб виграв Першу лігу та провів два сезони в УПЛ.
  • Верес за підсумками сезону 2022/2023 в УПЛ Верес набрав 31 очко в 30 турах та фінішував на 13 сходинці.
  • В перехідних матчах за право грати в УПЛ в сезоні  2023/2024 Верес виявився сильнішим за МФК Металург (6:1. 0:1).