«Рік працювали і так за одну гру все зламати»: Кучер розкритикував суддівство – арбітр залишив поле у супроводі охорони

Переглядів 1432
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Рік працювали і так за одну гру все зламати»: Кучер розкритикував суддівство – арбітр залишив поле у супроводі охорони
Олександр Кучер. Фото: СК Дніпро-1
Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер прокоментував поєдинок 28-го туру української Прем'єр-ліги з Ворсклою, який завершився поразкою дніпровської команди з рахунком 1:2.

Після фінального свистка Олександр Кучер розкритикував суддівство Ярослава Козика у поєдинку проти Ворскли. 

«По пенальті? Спочатку в одному епізоді VAR сказав, що є порушення правил, а в іншому моменті VAR каже, що гри рукою немає у штрафному майданчику… Отже, де пенальті, де ні – нічого не розумію. Пам’ятаю, що Ворскла з кимось грала, закінчили 2:2, і там теж комусь з суперників у руку м’яч влучив, так там пенальті призначили. Ну, а за нас чомусь таких пенальті не ставлять, причому це вже не в перший раз».

Тренер Дніпра-1 акцентував увагу на тому, що йому незрозуміло, як арбітри трактують правила в однакових ситуаціях на полі. 

«У нас з Кривбасом така ж рука була, коли ми 1:2 програли, і тоді не поставили пенальті у ворота криворожан. Тобто, за когось призначають такі 11-метрові, а за нас чомусь ні. Може треба на один VAR  поставити зверху ще один додатковий? Як вони трактують правила – незрозуміло». 

Кучер також залишився незадоволеним тим, що суддя показав жовту картку Олександру Сватку, який тепер змушений пропустити поєдинок із Шахтарем. 

«Але я розумію за що Сватку жовту картку дали: там наш аут, він про це арбітру каже і отримує четверту жовту картку, щоб пропустив гру з Шахтарем. Ось це зрозумілі речі, котрі трапляються у нашому футболі. І ось так виходить, що хлопці весь рік працювали, здобували перемоги і так за одну гру все зламати… Так навіщо тоді грати? Може взагалі не треба?» – цитує Кучера клубна пресслуба.

За інформацією Telegram-каналу «УПЛ жива», Козик після фінального свистка залишив поле ужгородського стадіону «Авангард» у супроводі охорони, але без жодних конфліктів із учасниками матчу.

Дніпро-1 після матчу з Ворсклою залишається на другому місці у турнірній таблиці УПЛ із 64 очками в активі. Осічкою спортклубівців може скористатися Шахтар, якщо сьогодні ввечері обіграє Зорю, яка веде запеклу гонитву за лідерами.

Матч 28-го туру УПЛ Шахтар – Зоря розпочнеться о 17:00 за київським часом.