Рішення прийнято: Лунін визначився з подальшою кар’єрою в Реалі – подробиці

Переглядів 10442
Артем Жилінський Артем Жилінський
6 голосів
Рішення прийнято: Лунін визначився з подальшою кар’єрою в Реалі – подробиці
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Український воротар Андрій Лунін, який виступає за збірну України та Реал вирішив залишити мадридський клуб і не конкурувати за місце в основному складі.

Лунін, який приєднався до «королівського клубу» влітку 2018 року, не планує продовжувати свій контракт із іспанською командою, цю інформацію повідомляє каталонський портал Sport.es. 

За даними джерела, Лунін остаточно вирішив залишити Реал влітку наступного року, коли закінчиться термін його поточної угоди. Це рішення було ухвалено після того, як через травму Тібо Куртуа, мадридці придбали голкіпера Челсі Кепу Аррісабалагу та зробили його основним голкіпером.

Новій команді Луніна не потрібно виплачувати трансферні суми, оскільки він стане вільним агентом перед початком наступного сезону. Відповідно до міжнародних правил, Лунін зможе укласти контракт із новим клубом уже взимку, якщо знайдеться клуб, зацікавлений у його послугах.

  • Реал у новому сезон чемпіонату Іспанії стартував з чотирьох переможних матчів.
  • У двох перших зустрічах проти Атлетіка Більбао (2:0) та Альмерії (3:1) у рамці мадридців грав саме Лунін.
  • У поєдинку проти Сельти та Хетафе за «королівський клуб» зіграв уже новачок Реала Кепа Аррісабалага, якого було орендовано з лондонського Челсі.