«Рішення виконкому УАФ нелегітимне»: джерело надало доказ скандальних зборів

Переглядів 494
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Рішення виконкому УАФ нелегітимне»: джерело надало доказ скандальних зборів
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Футбольний журналіст Костянтин Андріюк опублікував протокол засідання Виконавчого комітету Української асоціації футболу від 2 грудня 2022 року.

Андріюк заявляє, що на вищезгаданому засіданні конгресу не було кворуму для ухвалення будь-яких рішень Виконкому, оскільки згідно зі Статутом УАФ, для наявності кворуму необхідно 2/3 членів – 31 особа.

«Як там було насправді. Були відсутні: Андрюхів, Івченко, Крулько, Коваленко, Щербей, Ротань. Присутній, яких усі бачили на моніторі – 26 людей. А якщо зважати на те, що Андрій Горєєв приїхав лише на фуршет і не голосував, то взагалі було 25 осіб. А тому рішення цього Виконкому є нелегітимним», – написав Андріюк у своєму телеграм-каналі.

Журналіст вважає, що це засідання виконкому було черговою махінацією чинного керівництва УАФ.

Варто зазначити, що абсолютно з усіх питань із протоколу двоє людей не голосували. Навіть за таке дрібничне питання як взяти до уваги інформацію від виконавчого директора УПЛ Дикого Є.С. та президента ПФЛ Каденко О.В..

Також на цих зборах було ухвалено рішення звернутися до Офісу Президента України, ФІФА та УЄФА через нібито втручання влади у справи УАФ.

Нагадаємо, що декілька днів тому президент УАФ Андрій Павелко та генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький отримали запобіжний захід у два місяці арешту у справі про розкрадання коштів на штучних полях. Щоправда, обидва вийшли під заставу майже 20 млн грн.

Українських футбольних чиновників підозрюють у розкраданні грошей під час будівництва заводу з виробництва штучних футбольних полів.

X