«Роналду – благословення для тренера»: екс-наставник Карпат підтримав скандального португальця

Переглядів 1463
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Роналду – благословення для тренера»: екс-наставник Карпат підтримав скандального португальця
Кріштіану Роналду. Фото: Манчестер Юнайтед
Колишній головний тренер Карпат Жозе Мораїш, який працював із Кріштіану Роналду в мадридському Реалі, поділився своєю думкою щодо скандального інтерв'ю зірки про Манчестер Юнайтед.

Мораїш, що свого часу працював у Карпатах, підтримав скандального португальця Роналду після його конфліктів з тренером Манчестер Юнайтед.

«Мати у команді такого футболіста – благословення для тренера. Кріштіану дуже розумний і приземлений, жодних сумнівів. Я не хочу називати його інопланетянином, бо він людина. Точніше буде сказати «людина з нерозпізнаними характеристиками».

Я просто говорю, що потрібно бути особливим тренером, щоб працювати з особливими гравцями. Найкращі тренери знають, як розрулювати ситуацію, що склалася зараз у МЮ. Позитивне спілкування. Довіра формується на основі особистих стосунків», – наводить слова Мораїша Goal.com.

Нагадаємо, що Роналду дав скандальне інтерв’ю, у якому заявив, що не поважає головного тренер Манчестер Юнайтед Тен Хага та тепер ризикує більше не зіграти за «червоних дияволів».