Росіянин після обіймів з Маліновським може переїхати в іншу країну: їм цікавиться екс-клуб Ярмоленка

Переглядів 3673
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Росіянин після обіймів з Маліновським може переїхати в іншу країну: їм цікавиться екс-клуб Ярмоленка
Олександр Головін. Фото: Google
Російський півзахисник Олександр Головін, який після матчу з Марселем обіймався з українським легіонером Марселя Русланом Маліновським, може змінити клубну прописку.

Олександр Клюєв, який є агентом російського півзахисника Монако Олександра Головіна, заявив, що його клієнтом цікавиться дортмундська Боруссія. 

«Боруссія цікавиться Головіним», – сказав Клюєв. 

За інформацією Metaratings, 26-річний російський гравець не проти продовжити кар'єру в німецькій Бундеслізі.

Головін цього сезону зіграв 29 матчів за Монако, забивши чотири м’ячі та віддавши шість результативних передач. Після матчу з Марселем камери зафіксували, як росіянин обіймався та про щось спілкувався з українським легіонером провансальців Русланом Маліновським.

Після цього в ЗМІ одразу почали обговорювати Маліновського та Головіна. Також на цей епізод відреагувала дружина українського футболіста Роксана Маліновська. 

Що стосується українського футболіста, то він за Марсель вже зіграв п’ять матчів, але результативними діями за провансальську команду не відзначався. На даний момент Марсель з 46 очками в активі іде на другому місці у французькій Лізі 1. Завтра, п’ятого лютого, в рамках Південного дербі Марсель гратиме з Ніццою.

Раніше російський агент Дмитро Селюк заявив, що він брав участь у трансфері Віктора Циганкова з Динамо в Жирону.

X