«Розуміли, що вони мають певні проблеми в обороні»: Кучер озвучив секрет перемоги Дніпра-1 над Зорею

Переглядів 1242
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
«Розуміли, що вони мають певні проблеми в обороні»: Кучер озвучив секрет перемоги Дніпра-1 над Зорею
Олександр Кучер. Фото: Дніпро-1
Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер прокоментував перемогу своєї команди у матчі шостого туру чемпіонату України над луганською Зорею з рахунком 3:0.

Український фахівець Кучер зауважив, що його команда серйозно підійшла до двобою зі Зорею, а також сказав, що луганці мають проблеми в обороні, тому Дніпро-1 зумів перемогти.

«Ми ретельно готувалися до цієї гри, розуміли, що у нас добрий суперник, у якого швидкі футболісти попереду, є комбінаційна грає. 

Розуміли, що вони мають певні проблеми в обороні, але Зоря – добра команда, з досвідченим тренером, який багато де тренував. Розуміли, що буде важко - так і трапилося».

Кучер впевнений, що після першого голу у Дніпра-1 з’явилась впевненість і вони змогли довести гру по перемоги.

«Зокрема, у першому таймі. Але забили гол зі штрафного, далі вже стало легше, з'явилася впевненість, почали створювати моменти. 

Забили ще два голи, за що я хлопців похвалив, вони молодці. Загалом мені сподобалося їхня гра», — сказав Кучер після мату.  

Далі в Дніпра-1 подорож до Ліхтенштейна на гру проти Вадуца (13 жовтня) у Лізі Європи, а після повернення в Україну спортклубівці в чемпіонаті зустрінуться проти ФК Рух (16 жовтня). Зоря днем раніше проведе свій матч сьомого туру УПЛ проти Колоса.