«Розвиток українського футболу – триває!»: Андріюк іронічно прокоментував нове рішення суду щодо Павелка

Переглядів 814
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Розвиток українського футболу – триває!»: Андріюк іронічно прокоментував нове рішення суду щодо Павелка
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Сьогодні, 17 травня, журналіст Костянтин Андріюк повідомив, що суд продовжив запобіжний захід щодо президента Української Асоціації футболу Андрія Павелка.

Відомий український журналіст та громадський діяч Костянтин Андріюк прокоментував рішення суду щодо продовження запобіжного заходу голові УАФ.

«Андрій Васильович Павелко! Знову на робочому місці! Ой, перепрошуємо - переплутали його робоче місце із залою судових засідань! Бо він там схоже частіше перебуває, аніж в будинку футболу УАФ».

Андрій Павелко у залі суду. Фото: телеграм-канал Костянтина Андріюка

Андріюк повідомив деталі рішення суду та заявив, що воно оскарженню не підлягає.

«Суд знову призначив голові УАФ запобіжний захід. Йому ЗНОВУ офіційно заборонено покидати територію України до 10 липня 2023 року. Ухвала суду оскарженню не підлягає! Розвиток українського футболу – триває!» – написав Костянтин Андріюк.

Нагадаємо, що Павелко є фігурантом у справі про фінансові розкрадання в УАФ. Нині асоціацію формально очолює відомий український ексфутболіст Олег Протасов.

Раніше адвокат очільника УАФ заявляв, що через тиск держави на футбольну асоціацію Україну позбавили місця в заявці на проведення Чемпіонату Світу-2030.

X