Рух «Чесно» вніс Бубку до «Реєстру Zрадників»: олімпійський чемпіон потрапив у компанію до Бойка та Богуслаєва

Переглядів 869
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Рух «Чесно» вніс Бубку до «Реєстру Zрадників»: олімпійський чемпіон потрапив у компанію до Бойка та Богуслаєва
Сергій Бубка. Фото: Google
Рух «Чесно» вніс Сергія Бубку, колишнього очільника Національного олімпійського комітету, і його брата, колишнього регіонала Василя Бубку, до «Реєстру Зрадників» через їхню співпрацю з окупантами.

Один із бізнесів, що належить Сергію Бубці, здійснює підрядні роботи для російських компаній на тимчасово окупованих територіях і постачає їм пальне. Про це було розкрито в журналістському розслідуванні Марії Землянської з Bihus.Info.

Цей бізнес, в якому Сергій Бубка залишається власником, продовжує свою діяльність на тимчасово окупованій території Донецька. Відомо, що там залишилися мати та старший брат Сергія Бубки.

Сам Бубка на розслідування ніяк не зреагував, але зреагували СБУ та БЕБ. Служба безпеки почала досудове розслідування про зв'язки компанії Сергія Бубки з Росією.

Рух «Чесно» зазначає, що окрім медалей та перемог у спорті, Сергій Бубка має звання Героя України. Це вже не перший фігурант Реєстру Zрадників із таким високим званням.

Раніше ми повідомляли, деякі зірки футболу візьмуть участь у «матчі пам'яті» Іллі Цимбаларя у Москві, який планують провести 9 вересня.