Рух відмітив ювілей під час жалоби у Львові: Селезньов «розсекретив» урочистий захід – фото

Переглядів 8690
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Рух відмітив ювілей під час жалоби у Львові: Селезньов «розсекретив» урочистий захід – фото
Євген Селезньов. Фото: Google
Львівський Рух схоже потрапив у неприємну ситуацію через святкування свого клубного ювілею в траурний день. Євген Селезньов «розсекретив» урочисту подію у Львові однією фотографією.

Рух вчора святкував свій ювілей в момент, коли у Львові було оголошено жалобу за загиблими від ракетного удару. Львівському клубу виповнилося 20 років.

Серед гостей цього заходу не було вболівальників, адже інформації щодо святкування не було ні на офіційному сайті Руху, ні на інших клубних ресурсах. Схоже на святкування могли потрапити особисто за запрошенням.

Однак, цілком ймовірно, що ця історія так би і залишалася поза очима, якби Євгеній Селезньов не опублікував сторіс із урочистої події, у якій колишній футболіст привітав Рух із ювілеєм. Також екснападник відмітив у цій сторіс почесного президента львівського клубу Григорія Козловського.

 Селезньов також виклав у сторіс фотографію із Валерієм Федорчуком, який виступав за Рух і був теж присутній на цьому заході.

  • У минулому сезоні львівська команда із 32 очками в активі посів 11 місце в УПЛ. 
  • 37-річний Селезньов за свою кар'єру грав за такі клуби - Дніпро, Шахтар, Арсенал (Київ), Акхісарспор, Бурсаспор, Карабюкспор, Минай, Колос, Малага та Кубань.
  • Екснападник завершив кар'єру в березні 2023 року та зіграв свій прощальний матч.
  • Євген входить до трійки найкращих бомбардирів в історії чемпіонатів України, маючи 117 голів.