«Саме у цьому напрямку він мені буде корисний»: легенда Карпат став помічником депутата обласної ради

Переглядів 7054
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Саме у цьому напрямку він мені буде корисний»: легенда Карпат став помічником депутата обласної ради
Михайло Кополовець та Андрій Шекета. Фото: Facebook
Ексфутболіст львівських Карпат та закарпатського Миная Михайло Кополовець став помічником депутата Закарпатської обласної ради Андрія Шекети.

Андрій Шекета заявив, що він давно знайомий із Кополовцем. Головним завданням Кополовця є допомога в спортивних питаннях. На думку депутата, саме в цій сфері Кополовець принесе найбільшу користь.

«Ми з Михайлом були знайомі давно, ближче познайомилися під час наших волонтерських поїздок на схід. Він мені допомагатиме й підказуватиме у певних моментах у спортивній сфері. Коли мені потрібно буде поставити питання саме спортсмену, а не бюрократу. Саме у цьому напрямку він мені буде корисний».

Андрій Шекета додав, що помічники депутатів обласної ради, як і самі депутати обласної ради, працюють на громадських засадах.

«Враховуючи те, що в мене донедавна був тільки один помічник з п'яти, то я вирішив запропонувати Михайлу роль помічника», — сказав Шекета для «Суспільного». 

  • Кополовець захищав кольори Карпат з 2007 по 2015 рік з перервами на оренду в Говерлу та Білшину. Провів 161 матч у «зелено-білій» футболці, забив вісім голів та віддав 12 асистів.
  • За свою кар’єру Кополовець зіграв 276 матчів, у яких забив 18 голів та віддав 16 асистів.
  • На своєму піку кар’єри ексфутболіст коштував один мільйон, повідомляє Transferarkt.