«Селити разом росіян та українців загрожує інцидентами»: Дулуб відреагував на бійку Миная з гравцями Шинника

Переглядів 378
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Селити разом росіян та українців загрожує інцидентами»: Дулуб відреагував на бійку Миная з гравцями Шинника
Головний тренер ФК Львів Олег Дулуб разом з командою перебуває на зборах у Туреччині, де проходить підготовка до другої частини сезону української Прем'єр-ліги.

Минулого тижня в Туреччині відбулася бійка за участю футболістів Миная і Шинника після того, як гравець з Росії по-хамськи повівся щодо співробітниці готелю.

Головний тренер ФК Львів Олег Дулуб також прокоментував цей інцидент.

«Звичайно, знаю про бійку, яка сталася між футболістами Минаєм та Шинником. За моєю інформацією, гравці Шинника напилися, один пішов у вбиральню і, вибачте, обригався. Прибиральниця почала обурюватися. У цей момент з'явився хлопець із Минаю. Сказав, щоб росіянин узяв ганчірку та витер за собою».

За словами наставника львівської команди, зараз не можна селити в один готель команди з України та Росії.

«Бронювати весь готель на зборах – таке собі навряд чи дозволяють навіть найбагатші клуби. Здебільшого живуть по дві-три команди. Футболісти можуть перетинатись і з туристами. Але селити сьогодні разом росіян та українців загрожує інцидентами», – цитує Дулуба видання «Дзеркало».

Додамо, що гравці Шинника неабияк постраждали, у них переломи пальців, ребер, а в одного з футболістів гематома під оком. Після бійки обидві команди було виселено з готелю.