Шахтар близький до першого трансферу року: «гірники» узгодили повернення легенди клубу

Переглядів 656
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Шахтар близький до першого трансферу року: «гірники» узгодили повернення легенди клубу
Ярослав Ракіцький. Фото: ФК Шахтар
Український захисник Ярослав Ракіцький, останнім клубом якого був турецький Адана Демірспор, найближчим часом може приєднатися до донецького Шахтаря.

Ярослав Ракіцький близький до повернення в Шахтар. Досвідчений захисник узгодив з керівництвом «гірників» умови особистої угоди і найближчим часом може приєднатися до команди на тренувальному зборі в турецькій Анталії, повідомляє Terrikon.

33-річний Ракіцький виступав за Шахтар з 2009 по 2019 рік і провів у складі донецької команди 326 матчів, у яких забив 14 м'ячів і зробив 31 результативну передачу.

Ракіцький перейшов із Шахтаря в російський Зеніт у січні 2019 року. Після початку повномасштабної війни в Україні футболіст залишив команду з країни-агресора та навесні минулого року брав участь у благодійних матчах у складі Шахтаря та Металіста.

У першій частині поточного сезону Ракіцький виступав за Адана Демірспор, у складі якого провів дев'ять матчів і оформив один асист. Контракт українського захисника з турецьким клубом було достроково розірвано у грудні минулого року.

На даний момент Шахтар посідає друге місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 30 очок у 13-ти матчах. Друга частина чемпіонату України відновиться на початку березня.

X