Шахтар – Динамо: де та по якому каналу дивитись матч української Прем'єр-ліги

Переглядів 8505
Павло Клименко Павло Клименко
7 голосів
Шахтар – Динамо: де та по якому каналу дивитись матч української Прем'єр-ліги
Фото: ФК Шахтар
Сьогодні, 16 жовтня, відбудеться поєдинок сьомого туру української Прем'єр-ліги між донецьким Шахтарем та київським Динамо. «Український футбол» розповідає, де можна буде переглянути гру.

«Гірники» йдуть на другій позиції у турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі 13 пунктів. Команда Мірчі Луческу з дев'ятьма очками розташовується на восьмому місці.

ДЕ ДИВИТИСЯ МАТЧ

Донецький клуб входить до пулу, який транслює Setanta Sports. Матч проти Динамо можна буде переглянути на OTT-платформі setantasports.com. Щоб подивитися поєдинок, потрібно оформити платну підписку.

ДЕ ПРОЙДЕ МАТЧ

Головний тренер Динамо Мірча Луческу запропонував, щоб матч перенесли на день пізніше і зіграли його у Варшаві, проте Шахтар не прийняв цієї пропозиції. «Гірники» зіграють з Динамо 16 жовтня о 17:00 у Львові на стадіоні «Арена Львів».

КОТУВАННЯ БУКМЕКЕРІВ

Аналітики букмекерської контори Favbet віддають невелику перевагу Шахтарю. Перемога «гірників» оцінюється коефіцієнтом 2.19, нічия – 3.85, а успіх київської команди – 3.45.

ІСТОРІЯ ВЗАЄМОВІДНОСИН

За всю історію суперники зустрічалися між собою 194 рази. Динамо виграло 80 матчів, Шахтар - 58, і ще 22 зустрічі завершилися внічию. У рамках УПЛ у команд по 25 перемог та 18 нічиїх. Остання зустріч донеччан та киян, що відбулася 3 жовтня 2021 року, закінчилася нічиєю – 0:0.